RTL4 Programma “Life is Beautiful”

 

Genoemd als Donatietip bij

Op de website van “Life is Beautiful” is een artikel geplaatst over Operation Bobbi Bear. Klik hier voor dat artikel. Met dank weer aan Marjolein Westerterp van het mooie magazine “Oog voor Afrika”  waarin zij verslag doet van ons bezoek aan Operation Bobbi Bear in november 2019.

 

____________________________________________________________________________________________

Op zondag 15 december as zal het werk van onze Rought Aunties geëerd worden op Nederlandse Televisie. Stichting Bobbi Bear Nederland wordt dan als Donatietip genoemd rondom het RTL4 programma “Life is Beautiful”.
Hiervoor werden wij vorige week gebeld, en vanmiddag was dan de kogel door de kerk.

Logo Life is Beautiful“Life is Beautiful” is een life-style programma voor de moderne man en vrouw die wil genieten van bereikbare luxe. Thuis, onderweg en waar ook ter wereld. Nou, wat brengt nou een luxer gevoel dan dat je iets van je tijd, aandacht of geld kunt “geven” aan een inspirerende groep vrouwen die al 20 jaar in KwaZulu Natal vecht voor het lot en de gezondheid van jonge, seksueel misbruikte kinderen. Er schijnen wekelijks 180.000 mensen naar te kijken, dus we hebben een behoorlijk bereik.

Vanaf oktober tot en met januari worden iedere uitzending een (aantal) Goede Doelen genoemd en een korte beschrijving gegeven van hun werk. Er wordt dan verwezen naar een nieuwe rubriek op de website van “Life is Beautiful” genaamd “Donatie-tip”. Daar kunnen mensen meer informatie krijgen over het Goede Doel van hun keuze. Natuurlijk kan er vanaf die plek dan weer worden doorgeklikt naar onze eigen website.

Stichting Bobbi Bear Nederland wordt eveneens genoemd middels een korte aan- of afkondiging voor, tijdens of na het programma.
Op een “billboard” of “breakbumper” (??) staat dan ons logo. Bovendien wordt dit aangevuld met een een voice-over (dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door…..)

Tot slot krijgen wij nog een soort “stempel” waarop staat “Bekend van het TV programma Life is Beautiful”. Dit mogen wij op onze website, social media en folders gebruiken.

Zes dagen daarna wordt de uitzending herhaald. Op de website van Life is Beautiful kan alles worden teruggelezen tot eind januari.

Wij vinden het weer een klein stapje voorwaarts in het vergroten van de naamsbekendheid van Operation Bobbi Bear en Nederland en zijn er erg gelukkig mee!

Kijk je ook mee? Wij houden je op de hoogte. Want RTL 4 heeft ons ook nog in de gelegenheid gesteld 1 vliegvoucher voor 2 personen ter beschikking te stellen aan donateurs. Je hebt dan de keuze uit 80 bestemmingen in Europa. Hiervoor hebben wij een leuke actie bedacht. Maar daarover later meer.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close