Info, contact & publicatieplicht tbv ANBI

Het bestuur van Stichting Bobbi Bear Nederland bestaat uit de volgende 3 personen: Brigitte Wendelgelst (voorzitter), Stephan de Ruijter (secretaris & penningmeester) en Lisa Kappetijn (algemeen bestuurslid)

Adres: Vijverweg 50, 3851 CM Ermelo

Telefoon: 06-24589581  Email: foodforbobbibear@gmail.com

Statutair gevestigd te Ermelo: kvk nummer 71682015

Bankrekening:  NL55 TRIO 0379 2880 60

RSIN nummer: 858808663

Wij zoeken nog een Algemeen Bestuurslid:  Heeft u interesse in deze vrijwillige functie, dan kunt u dit via de mail of het contactformulier hieronder aan ons laten weten. Wij zoeken bij voorkeur iemand die al enige ervaring heeft op het gebied van fondsenwerving, aangezien wij dat zelf niet hebben.  Maar nog veel belangrijker is het dat u Operation Bobbi Bear een warm hart toedraagt! Het aantal uren dat u beschikbaar bent is in overleg, en hoeft echt niet veel te zijn.

Geen enkel bestuurslid of vrijwilliger van Stichting Bobbi Bear NL krijgt een beloning voor zijn of haar werkzaamheden. 

Onze statuten en het  beleidsplan treft u hieronder aan:

Beleidsplan SBBN 2018-2022

oprichtingsakte SBBN

Financiële verantwoording: Voor 1 juli 2019 zullen de 1e jaarcijfers worden gepbuliceerd op deze website. Hieronder een overzicht van de inkomsten en uitgaven vanaf datum oprichting: Overzicht in-uitgaven tot en met 7 november 2018

Kijk voor meer info over het werk van onze partner Operation Bobbi Bear ook eens op de website van  Operation Bobbi Bear Zuid Afrika

Heeft u een vraag/opmerking/compliment, klacht of feedback? Dan kunt u die hieronder achterlaten.

Deze website is tot stand gekomen met hulp van Mika Maijenburg en in eigen beheer van de Stichting Bobbi Bear Nederland.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close