Supporters

Mezzosopraan Carla Regina

Via Eureka Olivier, Financiel & Field Manager ben ik in contact gekomen gekomen Carla. Carla is van orgine Italiaanse en woont in Amsterdam. Al jarenlang steunt zij Operation Bobbi Bear op persoonlijke titel. Zij heeft mij geholpen met deze crowdfunding door creative mijn ogen, en door haar artistiek kunsten belangloos ter dekking te stellen. Ik ben daar zo ontzettend blij mee! Ik noem haar mijn “Bobbi-Bear-maatje”.
Foto.samen
Carla Regina is een jaar in Zuid-Afrika, en zal dan zo vaak als mogelijk een bezoek brengen Operation Bobbi Bear. Zo is onze stichting regelmatig voorzien van nieuwe foto’s en video’s. Die wij staan op Youtube channel: “Food for Bobbi Bear”. Maar belangrijker is dat persoonlijk contact “face-to-face” in stand kan gehouden gehouden. En dat is heel belangrijk!
Bovendien heeft zij een prachtig verhaal geschreven over haar bezoek van Operation Bobbi Bear. Dit verhaal is geplaatst op de website van Kleinegoededoelen.nl en is echt de moeite waard om te lezen.

rrtrhdghdfhrt

dfghffvc

Nóg een muzikale supporter: Marco Borsato!

Zoals iedereen weet wel weet Marco heel veel voor kinderen in nood over de hele wereld.Dat zijn natuurlijk voor War Child. Maar wist u dat hij ook een op zijn website heeft genaamd “Goed Doen”? Hierin stelt hij regelmatig een Goed Doel aan ons voor, en zet daar een persoonlijke tekst bij. Op operationeel spel Bobbi Bear. En natuurlijk are wij heel blij met zijn steun! U kunt het artikel hier bekijken.

Marco borsato

Alicia Keys

“Alicia Keys is mede-oprichter van Keep A Child Alive.” Zij is al jaren met haar organisatie sterk betrokken bij de problematiek rondom HIV / AIDS in Zuid Afrika, inclusief Operation Bobbi Bear. In april 2018 werd Bobbi Bear genoemd in een interview dat Variety had Keys ontmoet: “Andere door KCA gefinancierde programma’s omvatten Operation Bobbi Bear, die betrekking heeft op kinderen die seksueel zijn misbruikt en zo snel mogelijk optreedt om infectie te voorkomen. De methodologie, die de kinderen wordt gevraagd om hun trauma te beschrijven door middel van een opgezette beer, is opmerkelijk effectief.”
Voor Het Hele artikel van Alicia Keys in Variety klik hier nl Voor Het artikel via Bobbi Bear op de website van Keep a Child Alive klikt u hier .

alicia
Aan gebrek aan respect, en goede naam van Operation Bobbi Bear ontbreekt het dus niet. Toch is er momenteel heel hart ook geld nodig. De dagelijkse rekeningen zijn niet altijd een populair item voor sponsoren. Maar het moet wél betaald blijven. Daarom zal de Stichting Bobbi Bear Nederland een bijdrage leveren aan het betalen van de kosten van deze kosten. Dat wordt de naam in verband willen brengen met Operation Bobbi Bear is veelzeggend, en zeer helpend!

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close