Samenwerkingsovereenkomst met Wilde Ganzen

Wij zijn enorm blij en dankbaar, en ook stiekem wel een beetje trots dat wij u kunnen melden dat Wilde Ganzen ons vandaag heeft bevestigd de samenwerking te willen aangaan met onze stichting én met Operation Bobbi Bear in Zuid Afrika voor wat betreft ons project “Beren op Wielen”. Met dit project willen wij de financiering rond maken ten behoeve van een veilige en betrouwbare auto. Meer details vindt u in dit Projectplan Beren op Wielen oktober 2020.

De auto van Operation Bobbi Bear in zijn goede jaren!

Dit betekent grofweg dat indien wij 75%  van het benodigde bedrag bijeenkrijgen, een premie van 25% door Wilde Ganzen in ons project wordt bijgelegd. Wilde Ganzen stelt als voorwaarde ondermeer dat het benodigde bedrag in één keer vanuit Wilde Ganzen naar Operation Bobbi Bear wordt overgemaakt. Wij gaan er van uit dat andere fondsen door deze samenwerking nog meer vertrouwen hebben in ons als ondersteunende stichting, en in Operation Bobbi Bear in Zuid-Afrika.. Voor ons nog wat werk aan de winkel, maar dit nieuws van vandaag is wél een mooie opsteker.

Ook zijn wij nu alvast enorm veel dank verschuldigd aan Betty Jelier, van Betty in Bedrijf. Zonder haar ervaring met fondsenwerving en het indienen van het projectplan waren wij niet op dit punt aangekomen..

Voor het uitvoeren van het werk van Operation Bobbi Bear is het van levensgroot belang over een auto te kunnen beschikken. De wegen in Zuid-Afrika zijn maar tot bepaalde hoogte goed, en vaak niet op die plekken waar de doelgroep van Operation Bobbi Bear woont. Bovendien sta je niet graag met pech stil in rondom de townships van Zuid-Afrika, zeker niet in het donker en met een getraumatiseerd kind achterin. Na 10 jaar trouwe dienst is de Toyota die gebruikt werd helaas niet meer geschikt. Het ontbreekt Operation Bobbi Bear aan middelen om een andere auto aan te schaffen.

Sinasappels uitgedeeld bij de Illovo Tree Sessions

Daarnaast is het zo dat de Illovo Tree Sessions die al 26 jaren worden gehouden, door de COVID19 crisis niet meer gehouden mogen worden. Dat betekent dat wekelijks 150-300 kinderen niet alleen de maaltijd en gedondeerde kleding onder deze boom moeten missen, maar ook de gezellige bijeenkomsten op zaterdag waar zij gewoon even kind konden zijn. En waar wisselende gasten de broodnodige empowermenssessies gaven. Nu de kinderen niet meer naar de Illovo Tree Sessions kunnen komen, wil Bobbi Bear natuurlijk graag naar de kinderen toe met alle spullen.

Onze eigen bijdrage aan dit project wordt ook erg belangrijk! Op de homepage van onze website kunt u ons helpen deze eigen bijdrage bijeen te krijgen. Kies voor het project “Beren op Wielen”

Wij houden u via deze pagina op de hoogte van de voortgang van ons project!

 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close