Advertenties

Partners van Bobbi Bear Nederland

Partin_logo

Je kunt het niet alleen! Dat is mij wel duidelijk geworden in de afgelopen maanden. Fondsenwerving is keihard werken!  Het is het beste om maar zo snel mogelijk aansluiting te zoeken bij andere partijen, en kennis en ervaring met elkaar te delen.

Als voorzitter van Stichting Bobbi Bear Nederland ben ik vriend geworden van Partin. Tot nu toe heb ik mij nog niet echt verdiept in de voordelen die een lidmaatschap kan brengen. Maar ik kan mij voorstellen dat Partin veel voor mij kan doen. Ik kan pas met de stichting lid worden als ik een ANBI status heb. Binnenkort is er een open dag van Partin, en dan ga ik er eens goed in duiken. Lidmaatschap van Partin betekent ook dat je in aanmerking komt voor een CBF erkenning, en dat willen wij graag hebben!

Van de website van Partin:

“Als overkoepelende organisatie geeft Partin het particuliere initiatief een stem bij discussies over ontwikkelings-samenwerking en behartigt daarbij de belangen voor de achterban : ook de stem van de kleine organisaties moet meewegen bij besluitvorming over ontwikkelingssamenwerking.
Andere belangrijke doelen van Partin zijn het delen van kennis en het bevorderen van duurzaamheid. Dit kan o.a. door van elkaars ervaringen te leren.Daarnaast helpt Partin op een zeer pragmatische manier met handige tools die nuttig zijn voor iedere kleine fondsenwervende organisatie: bijvoorbeeld het handige “Jaarrekening maken” die aan de leden gratis ter beschikking worden gesteld.Partin werkt samen met partners om een gevarieerd cursusaanbod te kunnen bieden.Daarnaast werkt Partin aan een benchmark, zodat we duidelijk kunnen aantonen en laten zien wie we zijn en wat we doen. Maar: Ontwikkelen en groeien doen we samen met onze leden: zij kunnen zelf allerlei ideeën aandragen die voor het PI belangrijk zijn.”
De website KleineGoedeDoelen.nl is een initiatief van Partin. Alle kleine fondsenwervende stichtingen kunnen daar nuttige informatie vinden, bijvoorbeeld over hoe een ANBI te worden, hoe te voldoen aan de nieuwe AVG, hoe een CBF registratie verkrijgen of een beleidsplan te schrijven. Belangstellenden die opzoek zijn naar een klein goed doel dat aansluit bij hun interesse kunnen hun keuze maken uit de gepubliceerde projectverhalen.”
Carla Regina, supporter van Bobbi Bear, heeft overigens een verhaal gepubliceerd, je kunt dit verhaal hier lezen!
logo Youbedo

En zoals al eerder deze week vermeld in een van onze blog’s, is de Stichting Bobbi Bear Nederland als Goed Doel opgenomen bij Youbedo.com, de online boekenwinkel waar bij iedere aanschaf 12 % van de aankoopprijs naar een zelf gekozen Goed Doel gaat.

Er staat een project online bij Youbedo.com. Wij willen streefbedrag groot € 1500 euro behalen om zo 100 kinderen van Operation Bobbi Bear een stem te geven! U leest er alles over op de site van Youbedo.com, klik hier om meer te lezen over dit project.

Wij hopen van harte dat u aan ons zult denken indien u voor uw studie, werk, vrije tijd of als kadootje een boek wilt aanschaffen. Youbedo is daarbij ook nog niet duurder dan andere online boekenwinkels!

Het is voor ons mogelijk om boeken aan te bevelen op onze website en social media. Indien wij dit doen dan kunnen wij bij die aanbeveling een directe link plaatsen naar Youbedo.com. Mensen die dat boek via deze link aanschaffen, krijgen dan Bobbi Bear als eerste als aanbevolen Goed Doel te zien tijdens het betaalproces!

Dus wilt u een (E)boek willen aanbevelen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten via een mailtje naar: foodforbobbibear@gmail.com. Of weet u een schrijver die zijn of opleidingsinstituut die het goed vind om zijn/haar boeken via Youbedo te verkopen (of misschien al via Youbedo verkoopt) laat het mij dan alstublieft weten!

Alvast bedankt en veel leesplezier!

Wij zijn aangesloten bij Doelshop.nl, en dat is goed nieuws!

U kunt vrijwel al uw online aankopen doen via Doelshop.nl, en zo Operation Bobbi Bear in Zuid Afrika steunen zonder één cent meer te betalen! Het enige wat u doet, is een klik meer!  Er zijn echt heel veel online shops aangesloten bij Doelshop.nl, dus de kans dat u slaagt voor uw aankoop is heel groot!  Gebruik deze link naar de Doelshoppagina van Stichting Bobbi Bear Nederland en klik op de button “Shop voor dit doel”.  De rest wijst zich vanzelf!

U kunt ook gewoon naar de website van Doelshop.nl gaan en het volgende doen om te shoppen voor  ons goede doel:

  • Links boven klikt u op de witte button  om van “Webshop” naar ” Doel” te gaan.
  • In de witte zoekbalk naast deze button typt u “food for bobbi bear
  • Vervolgens klikt u op de groene button ” Kies Doel”
  • U ziet alle webshops verschijnen, u kunt nu op zoek gaan naar de webshop van uw keuze, en betalen.

Op doelshop.nl wordt u via deze link precies uitgelegd hoe hen verdienmodel werkt.

Doelshop.nl

tip: maak Maak deze pagina de startpagina in uw browser zodat u niet vergeet om uw online aankopen voortaan via Doelshop te doen! Alvast bedankt!

Advertenties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close