Op bezoek bij onze “Rough Aunties” in Zuid-Afrika

Wij gaan op werkbezoek bij Operation Bobbi Bear in Zuid Afrika!
Hoe cool is dat??
Wij hebben Eureka Olivier bij Radio El Mundo.NL al horen vertellen hoe hard het aantal gevallen van seksueel misbruik van kinderen daar toeneemt. Gedurende ons bezoek willen wij nog meer inzicht krijgen in die situatie.
Inmiddels hebben wij al aardig voor ogen waar de prioriteiten liggen. En in onze laatste contacten bleek ook wel dat het medisch noodfonds voor Operation Bobbi Bear nu erg belangrijk is geworden. Daarom hebben wij ons aangemeld bij de beweging #GivingTuesdayNL en willen met onze crowdfunding op Geef.nl geld bij elkaar krijgen. Geef.nl is het platform dat gelieerd is aan @GivingTuesday.nl. Voor meer info over #GivingTuesdayNL zie deze pagina elders op onze website.
Inmiddels is het bijna zover. Het grote pakken is begonnen en over 2 dagen gaat onze vlucht. Wij landen in de vroege ochtend van 1 november op King Shaka Airport in Durban, S.A. We zullen verblijven in een gastenverblijf/cottage op het terrein van oprichtster Jackie Downs Branfield. We gaan zoveel mogelijk mee in de dagelijkse bezigheden van Operation Bobbi Bear. Iets plannen is moeilijk. Toch zijn er wel wat afspraken gemaakt….Wij vliegen terug op donderdag 10 november. Het wordt dus met recht een bliksembezoek!
Marjolein Westerterp van “Oog voor Afrika” gaat mee!
collage aankondiging Marjolein mee.

Al een poosje volgt Marjolein ons, en die support deed ons sowieso al echt verschrikkelijk goed. Maar nu gaat zij nog een stap verder.

Marjolein was toevallig al in Zuid-Afrika op het tijdstip van ons geplande bezoek en heeft toegezegd een paar dagen over te vliegen zodat zij ook mee kan kijken naar het werk van de “Rought Aunties”. En als dat mee zit, dan zou het zo maar kunnen dat Jackie Downs Branfield (founder van Operation Bobbi Bear), Eureka Olivier (CEO) en anderen de gelegenheid krijgen om de lezers van “Oog” te vertellen waarom het zo belangrijk is dat hun werk gedaan blijft worden.

Natuurlijk zijn wij Marjolein enorm dankbaar! En volg dus ook de website van Oog voor Afrika. Want in het nieuwste nummer komen de Rough Aunties misschien wel voorbij! “Oog voor Afrika” is trouwens een geweldig magazine voor hen die houden van Afrika in al zijn facetten!

 

Stay Tuned! We houden u in dit evenement op Facebook op de hoogte. Maar ook onder op deze pagina zullen wij onze blogs posten. En natuurlijk af en toe een foto!.

Blog’s

Wij hechten eraan u te laten weten dat de reis werd BETAALD UIT PRIVE_GELD en dus NIET VANUIT DE STICHTING BOBBI BEAR NL

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close