NACHTELIJKE SPONSORLOOP

1 juni:  Internationale Dag van Het Kind

1 juni is het de Internationale dag van het Kind. Wij willen die dag aandacht vragen voor alle kinderen die slachtoffer zijn geworden van seksueel misbruik.

Wat gaan wij doen?

Wij hebben besloten dat te doen door middel van het organiseren van een nachtelijke sponsorloop. Stephan de Ruijter en Brigitte Wendelgelst zullen namens Stichting Bobbi Bear NL een nachtelijke wandeling maken van Apeldoorn naar Ermelo.

Wie zijn wij ?

Bobbi Bear NL ondersteunt Operation Bobbi Bear in KwaZulu Natal, Zuid Afrika. Deze mensenrechtenorganisatie helpt al decennia lang sexueel misbruikte kinderen. Hoe zij dit doen leest u op op de homepage van onze website . Hun handelsmerk is de Bobbi Bear, waarmee de kinderen uiting kunnen geven aan hun trauma.

Waarom?

Met deze actie willen wij aandacht vragen voor alle kinderen die slachtoffer zijn geweest van sexueel misbruik. Waarom wij dat in de nacht doen? Think twice……! Vaak is de nacht voor deze kinderen een hel. Alle herinneringen komen dan boven,  en dit zal hen altijd achtervolgen. Wij willen deze kinderen laten zien dat de nacht ook steun kan brengen.

Daarnaast vragen wij speciale aandacht voor de aanpak Operation Bobbi Bear in Kwazulu Natal, Zuid Afrika, waar seksueel misbruik wel op heel grote schaal voorkomt.

Wat kunt u doen?

WILT U OOK MEELOPEN??? TOP!!  Want hoe meer hoe beter. Het is een beetje kort dag, maar dat maakt de uitdaging des te mooier! Stuur ons een bericht op foodforbobbibear@gmail.com en wij nemen contact met u op.

U kunt ons natuurlijk sponsoren.  De opbrengst komt geheel en uitsluitend ten goede van Operation Bobbi Bear in Zuid Afrika.

En hoe kunt u dat doen?

U kunt ons sponsoren door een donatie te doen via de doneerpagina op deze website.  U vindt daar onze rekeningegevens. U vindt daar onze rekeningegevens. en een mogelijkheid tot betaling via Ideal. Vermeld u bij uw donatie alstublieft “Sponsorloop”

Heeft u een Paypal Account? Dan kunt u via onderstaande knop per creditcard betalen.

Namens de kinderen bij Operation Bobbi Bear: Bedankt voor uw steun!

Met deze betaling steunt u onze Nachtelijke Sponsorloop for Operation Bobbi Bear.

Op zaterdag 1 juni a.s. is het de Internationale Dag van het Kind. Dan lopen Stephan de Ruijter en Brigitte Wendelgelst van het bestuur van Stg Bobbi Bear NL in de nachtelijke uren van Apeldoorn naar Ermelo. De nacht is gekozen omdat getraumatiseerde kinderen dan vaak opnieuw hun trauma’s beleven, al dan niet met nachtmerries. Wij willen hen laten zien dat er ook mooie en ondersteunende dingen kunnen gebeuren in de nacht. Vertrek: 0.00 uur vanaf Apenheul. De verwachting is dat wij tussen 06.00 uur en 08.00 uur zullen aankomen.

€15,00

U kunt ons ook via een een Tikkie sponsoren!

Dat kan door ons een Whatsapp bericht te sturen op 06-24589581, dan zenden wij u het “Tikkie”

 

Mogen de kinderen op uw steun rekenen? Alvast heel erg bedankt!

 

De eindopbrengst van de sponsorloop was  Euro 595,=. Alle sponsoren ontzettend bedankt!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close