Jackie Branfield 70 jaar!


Jackie tijdens de Illovo Tree Session

It takes a Village to Raise a Child, It takes Operation Bobbi Bear to help a traumatized child!

Vandaag wordt Jackie Downs Branfield 70 jaar. En natuurlijk geven wij dit aandacht bij Stichting Bobbi Bear Nederland. Ter ere van haar verjaardag, starten wij een crowdfunding waarvan de opbrengst ten goede komt van het project Power of P.E.P. dat wij samen met Wilde Ganzen hopen te gaan starten. Bekijk hieronder de video met mijn oproep, zodat u beter begrijpt waarom wij deze crowdfunding willen laten slagen.

Jackie heeft de helft van haar leven gewijd aan het beschermen van de rechten en het het welzijn van door seksueel misbruik getraumatiseerde kinderen. Zij noemt al haar helpers graag “warriors” en ik noem haar graag “Mother of Warriors”.

Over het levenswerk van Jackie schreef Marjolein Westerterp een artikel in haar blad Oog voor Afrika. U kunt het artikel lezen. Hierin staat ondermeer een interview met deze bijzondere vrouw.

Via onze donatiepagina kunt doneren en via Ideal betalen. U kunt ook meedoen aan de Facebookcrowdfunding. Geen zorgen, omdat wij een erkend goed doel zijn brengt Meta ( zo heet FB tegenwoordig) geen kosten in rekening. Klik hier om naar die facebookinzameling te gaan. Bedankt voor je medewerking!

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close