Info, contact & publicatieplicht tbv ANBI

Het bestuur van Stichting Bobbi Bear Nederland bestaat uit de volgende 3 personen: David van Mourik  (voorzitter), Brigitte Wendelgelst(secretaris & penningmeester) en Lisa Kappetijn (algemeen bestuurslid)

Adres: Calveslo 27, 1433 EK  Kudelstaart

Telefoon: 06-24589581  Email: foodforbobbibear@gmail.com

Statutair gevestigd te Ermelo: kvk nummer 71682015

Bankrekening:  NL55 TRIO 0379 2880 60

RSIN nummer: 858808663

logo Anbi 1 

Wij hebben met ingang van 28 oktober 2018 de ANBI status ontvangen van de Belastingdienst als ondersteunende stichting van Operation Bobbi Bear in Zuid-Afrika, die vanaf 1 januari 2019 ook de ANBI-status heeft. Dit betekent dat giften aan onze stichting, of rechtstreeks aan Operation Bobbi Bear, onder voorwaarden aftrekbaar zijn bij de Belastingdienst.

U kunt onze ANBI status controleren via deze link op de website van de Belastingdienst. Als zoekterm toetst u “Bobbi Bear” in. ( zonder de aanhalingstekens natuurlijk). 

TIP: WILT U PERIODIEK EEN BEDRAG BIJDRAGEN? Stuur dan een mail naar foodforbobbibear@gmail.com. Wij zenden u dan een formulier ter ondertekening. Dit formulier kunt u bewaren in uw administratie zodat u het op verzoek van de Belastingdienst kunt tonen.

 
Wij zijn lid van de Brancheorganisatie Particulier Initiatieven Partin.

Geen enkel bestuurslid of vrijwilliger van Stichting Bobbi Bear NL krijgt een beloning voor zijn of haar werkzaamheden. 

Onze statuten en het  beleidsplan treft u hieronder aan:

Beleidsplan SBBN 2018-2022

Oprichtingsakte SBBN

Financiële verantwoording:

2020: 

De Jaarrekening van OBB is nog niet door de audit gegaan. In verband met Covid19 en het persoonlijk verlies voor de boekhouder van Operation Bobbi Bear, was het jaarverslag sowieso vertraagd. Toen kwamen ook nog de rellen in KZN die ervoor zorgde dat veel getroffen ondernemers ook hun cijfers moesten laten zien ivm de verzekering. Nu zijn de cijfers opgemaakt, maar nog niet door de audit. Voorlolpig publiceren wij daarom Concept balans, Bezittingen & verantwoordelijkheden en een specificatie van het genoten inkomen.

Draft Balance Sheet 2020 Equity en Liabelities OBB 2020 Income Statement 2019

Stichting Bobbi Bear NL – Jaarrekening_ 2020

2019:

Stichting Bobbi Bear NL – Jaarrekening_ 2019

FINAL Bobbi Bear 2019 AFS (3)

2018:

  Stichting Bobbi Bear NL – Jaarrekening_ 2018 def

OBB Annual Report 2018

 

 

Kijk voor meer info over het werk van onze partner Operation Bobbi Bear ook eens op de website van  Operation Bobbi Bear Zuid Afrika

Heeft u een vraag/opmerking/compliment, klacht of feedback? Dan kunt u die hieronder achterlaten.

 

Deze website is tot stand gekomen met hulp van Mika Maijenburg en in eigen beheer van de Stichting Bobbi Bear Nederland.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close