Doneren

ValutaBedrag

Project Beren op Wielen

L
Look! They are so happy at Operation Bobbi Bear. With your donations and the support of   Wilde Ganzen  and some other funds they are now driving a safe car again, and therefore can bring food to the starving children in the poor area’s around Amanzimtoti, KwaZulu Natal, Zuid-Afrika. And ofcourse safety is a issue in these area’s. Especially when female CSO’s need to go out in the dark assisting police when another kid has become a victim of a new rape or abuse.

With Eureka Olivier, CEO en Financial Director, we agreed to try and safe money each month to make sure that whenever this car is getting to old to rely on it to bring you safe to these children, we have enough funds to buy a better one.

 

Project Bobbi Bear’s: Door een donatie van 15 Euro kunt u één Bobbi Bear doneren. De beer is het klankbord van het seksueel misbruikt kind. Het zorgt ervoor dat het op een kindvriendelijke manier kan communiceren over het misbruik,  en is (als gedeeltelijke verklaring van het kind in de rechtbank) onderdeel van het bewijsmateriaal in de rechtzaak tegen de vermoedelijke daders. Bekijk https://foodforbobbibear.com/ voor meer informatie over het belangrijke werk van deze beer. Nieuw: Lever een structurele en soms zelfs levensreddende bijdrage door maandelijks één Bobbi Bear aan te schaffen. Met uw hulp krijgt het kind tijdige medicatie én een stem in de Rechtbank!

Project Inkoop uren Child Safety Officers: Door een donatie van 15 Euro kunt één uursalaris betalen van een Child Safety Officer. Deze professionals komen direct na redding van het kind door de politie in actie. Tijd speelt hierin een belangrijke, levensreddende rol. De Child Safety Officer is getraind om met behulp van de Bobbi Bear zo snel mogelijk te kunnen achterhalen of het kind medicatie nodig heeft die het risico op besmetting met HIV verkleint. Ook zijn zij getraind om het kind dusdanig te begeleiden dat forensisch materiaal niet verloren gaat voordat dit is afgenomen. Dit jaar (2019) zullen wij een pagina op deze website aan het belangrijke werk van deze Child Safety Officer wijden. NIEUW!!!  Lever een structurele bijdrage aan deze Child Safety Officers. en doneer maandelijks 50 euro. Hiermee helpt u mee bij de mogelijke levensreddende interventie van deze counselors. Dankzij hun inzet kan het kind snel genoeg aangeven wat de aard van het misbruik is geweest, en kan daardoor tijdig worden voorzien worden van medicatie die het risico op besmetting met HIV/AIDS verkleint. 

 

Project Rape Bag: Door een donatie van 11 Euro kunt u een Rape Bag doneren. Deze tassen liggen klaar om door de Child Safety Officer te worden meegenomen naar een “Call Out” De tas bevat versnaperingen voor het kind, benodigdheden om forensisch materiaal veilig te stellen, schoon ondergoed, zakdoekjes en speelgoed om de lange wachttijden in het ziekenhuis en op het politiebureau door te komen. U kunt ook alleen het tasje doneren, zonder inhoud. Dan doneert u een bedrag van 5 euro. Kijkt u voor meer info over de functie en inhoud van de tas op https://foodforbobbibear.com/2019/02/27/doneeractie-rape-bags/ Nieuw! Doneer iedere maand, kwartaal op éénmaal per jaar een Rape Bag en lever zo een structurele bijdrage!

 

Doneren via een bankoverschrijving:

U kunt een éénmalige donatie doen via een overschrijving op ons bankrekeningnummer:

Stichting Bobbi Bear Nederland

Triodos Bank: NL 55 TRIO 0379. 2880.60

Vermeldt u er dan even bij voor welk project uw donatie bestemd is? (Zie boven)U kunt erook voor kiezen om maandelijks een donatie te doen, dat kan via een automatische overboeking die u via uw eigen bank in orde kunt maken. Denkt u aan de mogelijkheid om uw gift fiscaal af te trekken? Zie verderop deze pagina voor meer info hierover!Gratis doneren!

Dank u wel dat u overweegt om ons te steunen!

Met ingang van 20 mei 2019 heeft onze stichting de ANBI Status gekregen van de Belastingdienst. Dat betekent dat wij door de Belastingdienst zijn erkend als een het Algemeen Nut Beogende Instelling.

U kunt ons steunen met een Algmene Donatie, die wij naar behoefte mogen uitgeven.

Maar u kunt er ook voor kiezen om gericht te doneren. Momenteel hebben wij 3 projecten waarvoor u kunt doneren. U ziet de uitleg van deze projecten verder op deze pagina uitgelegd:

Doneren kan met Ideal, Creditcard, een SEPA-machtiging en ING Home !

Steun ons met de online aanschaf van uw boek bij Youbedo.com

 

Logo Anbi 2

 

Omdat wij de ANBI status hebben kunt u onder voorwaarden uw (periodieke) giften aan ons aftrekken van de door u te betalen inkomstenbelasting.  Wij adviseren u om voor deze voorwaarden de volgende pagina’s op de website van de Belastingdienst te bekijken. 

Uw giften aftrekken bij de Belastingdienst

Voorwaarden aftrekken “gewone” giften

Indien u een periodieke gift aan ons wilt doen, dan kunt u met ons onderstaand formulier invullen en bewaren in uw administratie zodat u dit op verzoek van de Belastingdienst kunt tonen.

Formulier periodieke gift tbv Belastingdienst

Stuurt u dit formulier naar: Stichting Bobbi Bear NL, Vijverweg 50, 3851 CM Ermelo. Wij zullen ons deel dan invullen, ondertekenen en aan u retourneren.

 

 

 

 
 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close