Advertenties

Doneren

Dank u wel dat u overweegt om ons te steunen!

Met ingang van 20 mei 2019 heeft onze stichting de ANBI Status gekregen van de Belastingdienst. Dat betekent dat wij door de Belastingdienst zijn erkend als een het Algemeen Nut Beogende Instelling.

U kunt ons steunen met een Algmene Donatie, die wij naar behoefte mogen uitgeven.

Maar u kunt er ook voor kiezen om gericht te doneren. Momenteel hebben wij 3 projecten waarvoor u kunt doneren. U ziet de uitleg van deze projecten verder op deze pagina uitgelegd:

Doneren kan met Ideal, Creditcard, een SEPA-machtiging en ING Home !

Naam

E-mailadres

Project

Bericht

Bedrag * 

 

Verjaardagsinzameling Stephan & Brigitte 2019 : Wij vinden het super bijzonder dat wij onze 54ste verjaardag in Zuid Afrika vieren. Op 6 en 7 november verjaren wij, en dan zijn wij bij Operation Bobbi Bear in Amanzimtoti, KwaZulu Natal.Ook Eureka Olivier viert die week haar verjaardag, op 4 november! Dat zijn dus 3 schorpioenen bij elkaar! Dat wordt nog wat…… Ook dit jaar vragen wij onze familie en vrienden om in plaats van verjaardagscadeau’s, een bijdrage te geven voor de kinderen bij Operation Bobbi Bear. De afspraak met CEO Eureka van Bobbi Bear is dat wij van dat geld gaan zorgen voor wat buitenvertier voor de kinderen. Een waterspeelplaats is een wens van Eureka, zeker nu de hete maanden er weer aankomen. Zij gaat over de uitvoering hiervan nog wat verder nadenken. Eenmaal bij Bobbi Bear, zullen wij samen met Eureka het voorwerp van haar keuze gaan kopen. We zijn daar van 31 oktober tot en met 10 november. Via het blog op onze website én via het evenement op Facebook “Visit to our Rought Aunties in South Africa” kunt u ons steunen.  U kunt hierboven doneren met Ideal. Kiest u in het rolmenu voor het project: Verjaardagsinzameling Stephan & Brigitte?  Alvast heel erg bedankt!

Project Bobbi Bear’s: Door een donatie van 15 Euro kunt u één Bobbi Bear doneren. De beer is het klankbord van het seksueel misbruikt kind. Het zorgt ervoor dat het op een kindvriendelijke manier kan communiceren over het misbruik,  en is (als gedeeltelijke verklaring van het kind in de rechtbank) onderdeel van het bewijsmateriaal in de rechtzaak tegen de vermoedelijke daders. Bekijk https://foodforbobbibear.com/ voor meer informatie over het belangrijke werk van deze beer. Nieuw: Lever een structurele en soms zelfs levensreddende bijdrage door maandelijks één Bobbi Bear aan te schaffen. Met uw hulp krijgt het kind tijdige medicatie én een stem in de Rechtbank!

Project Inkoop uren Child Safety Officers: Door een donatie van 15 Euro kunt één uursalaris betalen van een Child Safety Officer. Deze professionals komen direct na redding van het kind door de politie in actie. Tijd speelt hierin een belangrijke, levensreddende rol. De Child Safety Officer is getraind om met behulp van de Bobbi Bear zo snel mogelijk te kunnen achterhalen of het kind medicatie nodig heeft die het risico op besmetting met HIV verkleint. Ook zijn zij getraind om het kind dusdanig te begeleiden dat forensisch materiaal niet verloren gaat voordat dit is afgenomen. Dit jaar (2019) zullen wij een pagina op deze website aan het belangrijke werk van deze Child Safety Officer wijden. NIEUW!!!  Lever een structurele bijdrage aan deze Child Safety Officers. en doneer maandelijks 50 euro. Hiermee helpt u mee bij de mogelijke levensreddende interventie van deze counselors. Dankzij hun inzet kan het kind snel genoeg aangeven wat de aard van het misbruik is geweest, en kan daardoor tijdig worden voorzien worden van medicatie die het risico op besmetting met HIV/AIDS verkleint. 

 

Project Rape Bag: Door een donatie van 11 Euro kunt u een Rape Bag doneren. Deze tassen liggen klaar om door de Child Safety Officer te worden meegenomen naar een “Call Out” De tas bevat versnaperingen voor het kind, benodigdheden om forensisch materiaal veilig te stellen, schoon ondergoed, zakdoekjes en speelgoed om de lange wachttijden in het ziekenhuis en op het politiebureau door te komen. U kunt ook alleen het tasje doneren, zonder inhoud. Dan doneert u een bedrag van 5 euro. Kijkt u voor meer info over de functie en inhoud van de tas op https://foodforbobbibear.com/2019/02/27/doneeractie-rape-bags/ Nieuw! Doneer iedere maand, kwartaal op éénmaal per jaar een Rape Bag en lever zo een structurele bijdrage!

 

Doneren via een bankoverschrijving:

U kunt een éénmalige donatie doen via een overschrijving op ons bankrekeningnummer:

Stichting Bobbi Bear Nederland

Triodos Bank: NL 55 TRIO 0379. 2880.60

Vermeldt u er dan even bij voor welk project uw donatie bestemd is? (Zie boven)

U kunt erook voor kiezen om maandelijks een donatie te doen, dat kan via een automatische overboeking die u via uw eigen bank in orde kunt maken. Denkt u aan de mogelijkheid om uw gift fiscaal af te trekken? Zie verderop deze pagina voor meer info hierover!

Gratis doneren!

Steun ons met uw online aankopen!

Steun ons met de online aanschaf van uw boek bij Youbedo.com

 

Logo Anbi 2

 

Omdat wij de ANBI status hebben kunt u onder voorwaarden uw (periodieke) giften aan ons aftrekken van de door u te betalen inkomstenbelasting.  Wij adviseren u om voor deze voorwaarden de volgende pagina’s op de website van de Belastingdienst te bekijken. 

Uw giften aftrekken bij de Belastingdienst

Voorwaarden aftrekken “gewone” giften

Indien u een periodieke gift aan ons wilt doen, dan kunt u met ons onderstaand formulier invullen en bewaren in uw administratie zodat u dit op verzoek van de Belastingdienst kunt tonen.

Formulier periodieke gift tbv Belastingdienst

Stuurt u dit formulier naar: Stichting Bobbi Bear NL, Vijverweg 50, 3851 CM Ermelo. Wij zullen ons deel dan invullen, ondertekenen en aan u retourneren.

 

 

 

 

 
 
Advertenties
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close