Hoera!!! Uitbreiding van ons bestuur!

Tamara Bosboom

Wat zijn wij superblij, trots en enorm dankbaar dat Tamara per de eerst komende Bestuurvergadering zal worden toegevoegd aan ons bestuur. Tamara en ik, Brigitte, kwamen met elkaar in gesprek ten tijde van recente rellen in KwaZulu Natal, specifiek rond het Bobbi Bear Safe House in Amanzimtoti.

We volgden elkaar al een poosje via Social Media. Daarna hebben wij samen een Zoommeeting gehad, waarbij er gelukkig een klik bleek te zijn. Tamara sprak de wens uit iets meer te willen doen dan alleen de donaties. Gezien haar ervaring met Operation Bobbi Bear en de enthousiaste reacties over haar van oprichter Jackie Downs Branfield en huidige CEO Eureka Olivier, nodigde ik haar uit ons bestuur te komen versterken. Ik heb haar uitgenodigd voor afgelopen bestuursvergadering, en dat is, gelukkig aan beide zijden, ontzettend goed bevallen. Eergisteren bracht zij ons het mooie nieuws dat ze besloten heeft tot ons bestuur toe te treden, voorlopig als Algemeen Bestuurslid. Tamara stelt zich zelf even aan u voor:

Hallo mijn naam is Tamara Bosboom. Ik heb in 2007 een half jaar vrijwilligerswerk gedaan bij Bobbi Bear. Daarna ben ik in 2008 voor 2 jaar regio coördinator geweest voor de vrijwilligersorganisatie Be More. Via deze organisatie begeleide ik vele vrijwilligers in het doen van vrijwilligerswerk bij Bobbi Bear. Veel oud vrijwilligers zullen mij nog herinneren in die rol. Ik ben blij dat ik via deze weg vanuit Nederland Bobbi Bear kan gaan ondersteunen in het mooie werk wat zij doen. Naast deze rol ben ik verder werkzaam in de verslavingszorg en verzorg ik trainingen op het gebied van stress sensitief werken. Ik woon in Driebergen mét mijn man en twee dochters!

Tamara, namens het hele bestuur heten wij je van harte welkom! Jouw kennis over de werkwijze van Operation Bobbi Bear is zo ontzettend wekom! Dank je wel alvast!

Bestuur Bobbi Bear Nederland

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close