Even voorstellen: David van Mourik, ons Algemeen Bestuurslid

DavidTijdens de laatste (online) bestuursvergadering van 8 april jl, hebben wij unaniem voor gestemd voor de toevoeging van  David van Mourik aan ons bestuur.

Wij zijn ontzettend blij met zijn komst. De aanvulling is nodig omdat twee van de 3 huidige bestuursleden hebben besloten later dit jaar met elkaar in het huwelijksbootje te stappen. Dat is op zich natuurlijk een heugelijkje gebeurtenis. Wel betekent dit dat wij een bestuurslid extra moesten gaan zoeken, omdat het niet zo mag zijn dat gehuwden in een ANBI stichtingsbestuur de meerderheid mogen hebben.

David is 48 jaar, getrouwd en heeft 2 kinderen. Hij is Rayonmanager bij Faay Vianen en woont in Apeldoorn. Via bestuurslid en collega Stephan de Ruijter is hij in contact gekomen met Stichting Bobbi Bear Nederland.

David krijgt de komende tijd nog geen specifieke taak toegewezen. We geven hem even de gelegenheid om zich in te lezen in de historie en het werk van Operation Bobbi Bear.

De overige bestuursleden Lisa, Stephan en Brigitte en de staf van Operation Bobbi Bear  danken David alvast hartelijk voor zijn tijd!

GEZOCHT: Omdat het wenselijk is een oneven aantal bestuursleden te hebben,zijn wij op zoek naar nóg een nieuw bestuurslid. Heeft u interesse, of weet u iemand? Stuurt u dan een mail naar foodforbobbibear@gmail.com.

 

Donatie foto

 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close