Live-uitzending van Radio El Mundo over Bobbi Bear NL

Radio El Mundo.NL biedt een podium aan initiatieven op het gebied van Internationale cultuur en ontwikkelingssamenwerking. Ook geven zij burgers een podium om hun verhaal te delen.

Deze dag is het hoofdpodium voor Bobbi Bear Nederland, een stichting ter ondersteuning van de mensenrechtenorganisatie Operation Bobbi Bear in Zuid-Afrika, die al meer dan 20 jaar dagelijks zeer getraumatiseerde kinderen opvangt en voorziet van medicatie,en counseling. Ook begeleiden zij de kinderen naar een pleeggezin. En zelfs in de rechtzaak staan zji naast deze kinderen, samen met de Bobbi Bear die onderdeel is van de bewijsvoering omdat de rechter het ziet als een gedeeltelijke verklaring van het kind.

img_20190410_230033_0083624896286260102161.jpg

 

Wij nodigen ook uit……

Natuurlijk verheugen wij ons enorm op deze dag. En wij krijgen ook gasten!!

Op uitnodiging van Bobbi Bear Nederland zullen die dag ook nog wat mooie andere bedrijven en initiatieven uit de omgeving Gemeente Ermelo worden uitgenodigd: Op dit moment hebben zij de volgende bedrijven/stichtingen/initiatieven gevraagd te komen vertellen over hun mooie werk:

SociaalPlus Dé specialist in Klantcontact inbound & outbound die vanuit haar kantoor in Ermelo werkgelegenheid creëert voor mensen met “een afstand tot de arbeidsmarkt”.

*Stichting KarambaRon van Bruggen is bestuurslid en vertelt over wat deze stichting al heeft bereikt in haar streven naar betere leefomstandigheden en een rooskleuriger toekomstperspectief voor inwoners van Gambia. Inspirerend dus!

Jolanda Timmer,vrijwilliger bij Welzijn Ermelo vertelt over haar mooie Jongerenocaching project “van A tot Zelf”

Natuurlijk bestellen wij allemaal een lekker bakje koffie en een stukje taart of koek bij Tante Leut. Deze gezellige horecagelegenheid in de Zaak van Ermelo is één van de projecten van Materra Dagbesteding. Het spreekt vanzelf dat ook zij even laten weten waarom dat kopje koffie bij hen meer is dan alleen gezellig en lekker!

Tijdstip: 15.00 tot 17.00 uur

Locatie: Zaak van Ermelo, Herderlaan 12 Ermelo

Tijdstip: van 15.00 uur tot 17.00 uur

Locatie: Zaak van Ermelo, Herderlaan 12 Ermelo

Komt u ook gezellig??

 

 

 

 

 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close