Valentijnsverrassingen

In de week van Valentijn kreeg Stichting Bobbi Bear NL heel leuk nieuws. Vanaf 3 kanten zijn er donaties binnengekomen. Een oud stagiaire van Operation Bobbi Bear heeft een verjaardagsinzameling gemaakt. Haar doel is bijna bereikt. Haar moeder had al eerder een verjaardagsinzameling gehouden, en heeft dat bedrag begin februari al aan ons overgemaakt. En gisteren, op Valentijnsdag, bereikte mij het mooie nieuws dat er nóg een donatie aankomt. Wat geweldig allemaal. Het is zo fijn als mensen ons op deze manier steunen.

Iedere keer als het bedrag aan donaties is opgelopen tot Euro 750,=, maak ik een bedrag over naar Operation Bobbi Bear. Ik kan dit nu sneller doen dan ik verwachtte, en daar zullen de “Rough Aunties” blij mee zijn in Durban!

Wist u dat Operation Bobbi Bear veel tijd besteed aan voorlichting over HIV-Aids en sexueel misbruik op en rond scholen? Heel belangrijk werk, en binnen het werkgebied weet iedereen die op een of andere manier weten van, horen over, of te maken krijgen met sexueel misbruik van kinderen Operation Bobbi Bear te vinden voor advies. Hierbij krijgt OBB natuurlijk de deskundige steun en hulp van politie en welzijnsorganisaties.

Brengt dit u op een idee en wilt u alsnog een Valentine-donatie doen? Natuurlijk kan dat!Stort u donatie op:

Triodos Bank: NL 55 TRIO 0379. 2880.60 t.nv. Stichting Bobbi Bear NL

Stichting Bobbi Bear Nederland in Ermelo

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close