Wat is gezaaid 2018, wordt hopelijk in 2019 geoogst!

Het 1e eindejaarsblog van Stichting Bobbi Bear NL ligt voor u.

Het is een jaar geweest van leren, struikelen en verwachtingen bijstellen. Maar ook een jaar van enthousiasme, veel nieuwe ontmoetingen en het overmaken van de 1e fondsen naar Operation Bobbi Bear in Zuid Afrika.

We begonnen al voor de officiële oprichting aan de crowdfunding Food for Bobbi Bear, en hebben onlangs geld opgehaald ter viering van de verjaardag van 2 van de 3 bestuursleden.

Hoogtepunt voor mij als voorzitter was de Mandeladay 2018, waar SBNN zich kon presenteren, en waar wij ook nog een mooie donatie in ontvangst mochten nemen.

In gesprek met
 Sizwe Abrahams, voormalig lijfwacht Nelson Mandela

Als ander hoogtepunt wil ik de Partindag 2018 noemen. De leerzame workshops en gesprekken op die dag hebben ons als bestuur echt vooruit geholpen

Dieptepunt was natuurlijk dat het geplande benefietconcert van Mezzosopraan Carla Regina geen doorgang kon vinden. Wij hopen nog steeds op een nieuwe kans, zodra de agenda van Carla dit toelaat.

Ja, we kregen een 3e bestuurslid, want Lisa Kappetijn is ons bestuur onlangs komen versterken.

Ons nieuwste bestuurslid: Lisa Kappetijn

We hebben ook op diverse markten gestaan om de producten te verkopen uit de Bobbi Bear Webshop, en natuurlijk om het verhaal te vertellen van de bijzondere Bobbi Bear.

De website is gelanceerd, we zijn als Goed Doel geaccepteerd bij de online bookstore Youbedo.com. U kunt daar een boek kopen voor dezelfde prijs als elders, en ons kiezen als Goed Doel van uw keuze. Zo gaat 12% van de aankoopsprijs naar Stichting Bobbi Bear NL. Kijk maar eens op deze websitepagina can Youbedo.com

En ook met uw overige online aankopen kunt u ons steunen, via onze pagina op Doelshop.nl: https://meubelsvoorbobbibear.doelshop.nl. Vrijwel alle grote webshops zijn aangesloten, dus het kost u vrijwel geen moeite en zeker geen geld.

Als voorzitter had ik de eer te mogen vertellen over Operation Bobbi Bear bij het radioprogramma bij Omroep Eva in Amersfoort. Best een hele ervaring.

Bij omroep EVA met Marco van der Pol

De Belastingdienst heeft ons laten weten dat zij overwegen ons de ANBI status te verlenen in 2019, als de organisatie die wij ondersteunen in Zuid-Afrika, Operation Bobbi Bear, ook deze status aanvraagt. Dus gaan wij daar mee verder volgende week.

Wat wij nu heel erg nodig hebben is uw steun aan onze acties zoals op Youbedo.com en Doelshop.nl.

Mijn uitdrukkelijke wens voor 2019 is dat alle tijd en inspanning van 2018 zich gaat uitbetalen ten bate van Operation Bobbi Bear. Want hun werk is zo ontzettend nodig voor alle misbruikte, mishandelde, verwaarloosde en verlaten kinderen in hun werkgebied.

Een Bobbi Bear “On Duty”

2018 was een rampenjaar. Terwijl het werk toenam, kreeg het team te maken met een overstroming, een brand en een blikseminslag. Dat terwijl vanaf augustus 6 zwaar getraumatiseerde kinderen onder hun hoede zijn. Deze kinderen zijn moeilijk herplaatsbaar en zijn er nog wel een poosje zo is de verwachting.

De situatie waarin de kinderen werden gevonden , aan de rand van een vuilnisbelt

Dus alstublieft, breng onze acties en onze website onder de aandacht van uw naasten en uw netwerk. Ik kom met alle liefde het verhaal van deze fantastische Rough Aunties nader toelichten. En vergeet niet, wij zijn een kleine stichting die alle donaties volledig en direct overmaakt aan Operation Bobbi Bear. Kijk eens op de website van deze geweldige mensenrechtenorganisatie :

Operation Bobbi Bear.

Voor nu willen wij onze trouwe donateurs en ondersteuners heel erg bedanken. En uiteraard wensen wij u straks een gezellige en fijne start van 2019!!

Warme groet,

Stephan, Brigitte en Lisa!

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close