Inkomen voor Operation Bobbi Bear via Youbedo.com Durf te geloven!

Zojuist een inspirerend boek aangeschaft via Youbedo.com.  Of eigenlijk wel 3, ik heb ook nog een luisterboek én E-book meebesteld. Want je kunt jezelf altijd zo heerlijk verliezen in hun bookstore. 😉

En wat écht te gek is, ik kan gewoon ook nog eens een goede daad verrichten met deze aanschaf. Bij Youbedo.com kun je namelijk héééél veel boeken bestellen, inclusief dus E-books én luisterboeken. En als je dat doet, dan betaal je niets meer als anders, maar doneer je vanzelf 12 % van je aankoopbedrag aan een goed doel!

Het is echt zo gemakkelijk, eigenlijk gewoon GRATIS DONEREN. …..

Deze keer heb ik zelf gekozen voor een boek dat op Linkedin werd aanbevolen door Michael Pilarczyk. Als ik het goed begrijp heeft hij meegewerkt aan de vertaling van dit werk, dat orgineel is geschreven door Napoleon Hill. Het gaat om dit boek:

Ik ben echt superbenieuwd of het mij kan inspireren.  Ik geloof namelijk in het werk van Operation Bobbi Bear, Daarom is de Stichting Bobbi Bear NL ook opgericht. Onze doelstelling is om een reguliere bron van inkomsten te genereren voor Operation Bobbi Bear in Zuid Afrika. Een ambitieuze doelstelling, dus kan ik deze literatuur wel gebruiken.

In mijn ogen verdient deze organisatie dat. Als je al 20 jaar lang zo het verschil weet te maken voor duizenden zwaar getraumatiseerde kinderen, dan heb je de noodzaak van jouw bestaan als NGO wel eens bewezen. Dan mag het dus wel eens afgelopen zijn met het eeuwige gebedel om een simpele maaltijd voor de kinderen, om benzine voor je dienstauto’s, om de betaling van je gas&licht rekening, de  beveiliging van je reddingscentrum(broodnodig daar!) of je salaris voor de Child Safety Officers. Dan verdien je wel dat er elk maand een bedrag binnenkomt dat je daar aan kunt besteden, zonder dat daar heel veel tijd met bedelen aan kwijt bent. Die tijd gaat namelijk ten koste van de tijd voor persoonlijke aandacht voor deze kwetsbare kinderen.

Natuurlijk, deze ambitie verwezenlijken gaat niet snel. Onze missie zal tijd nodig hebben. Maar samen met u kunnen wij een mooie start maken.  Koopt u een (E)book of luisterboek binnenkort? Vast wel. De feestdagen komen in aantocht en een boek is altijd een gewaardeerd kado.  Kooptu dit dan via deze link bij Youbedo.com en steun zo onze stichting Bobbi Bear NL!

Doneert u liever rechtstreeks op een gloednieuw en concreet project dat wij samen met Youbedo.com zijn gestart? Graag! Wij willen namelijk 100 kinderen helpen bij het verwerken van hun trauma door een Bobbi Bear voor hen aan te schaffen. Dat betekent dat wij 100 Bobbi Bears willen financieren, zodat de voorraad op peil blijft. Met uw aankoop draagt u dan bij aan:

  • Tijdige medicatie voor het kind dat kans op  besmetting met HIV aids vermindert. Om deze medicatie tijdig te kunnen toedienen in het ziekenhuis moet er binnen 24 uur duidelijkheid zijn of het kind wel of niet in aanraking is gekomen met lichaamssappen. Door de Bobbi Bear kunnen de kinderen dit sneller duidelijk maken.
  • Een mogelijkheid voor de kinderen om een stem te krijgen in de rechtzaal.  Zij worden daarbij namelijk geholpen door de Bobbi Bear, die het hen mogelijk maakt om zonder woorden te vertellen welk onrecht hen is aangedaan. Deze methode gebruikt Operation Bobbi Bear al vele jaren, en over de hele wereld kijkt men met respect naar de resultaten van deze werkmethode.  De beer gaat mee naar de rechtzaak als gedeeltelijke verklaring van het kind. Zo wordt het kind bespaard dat het talloze keren zijn of haar vreselijke verhaal moet vertellen. ,

Wilt uw hieraan uw bijdrage leveren? Koop dan het door u gewenste boek via deze link bij Youbedo.com!

Zeker met de feestdagen op komst, vertouw ik erop dat u ons kunt steunen.

Want ik benadruk nogmaals, het kost u geen geld, en eigenlijk ook geen moeite!

Ga gewoon naar

logo Youbedo

en doneer zo aan

cropped-bobbi-bear-logo.jpg

DANK U WEL!

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close