Verjaardagsinzameling groot succes!

Wij zijn heel blij u te kunnen melden dat de inzamelingactie die bstuursleden Brigitte Wendelgelst en Stephan de Ruijter hebben gehouden op Facebook een groot succes is geworden.

Behalve dat het streefbedrag van € 250,= is gehaald, is er op de rekening van de stichting Bobbi Bear  Nederland ook nog een extra bedrag van € 150,= binnen gekomen. Dit brengt de totaalopbrengst van deze actie op € 400,-=

De kinderen die momenteel in het reddingscentrum van Operation Bobbi Bear verblijven wilden ontzettend graag picknicken. Dat deden ze ook al af en toe. Omdat het eten bij Operation Bobbi Bear schaars is, deden zij dit met een droge boterham, en suiker en melk die op het kantoor naast de koffie staat. De dankbaarheid voor zelfs deze karige “extra” is ontroerend.

Deze kinderen hebben ook nooit Kerstfeest gevierd. Ze wisten niet eens wat Kerstmis was, en van kadootjes hebben zij al helemaal niet gehoord.

Samen met de staf van Operation Bobbi Bear hebben de kinderen gekozen om van het ingezamelde bedrag een “echte” picknick te houden. Met lekkers en natuurlijk in gezelschap van hun “familie” Dat zijn de “Aunties & Uncles” van Operation Bobbi Bear. De altijd 24/7 paraat staande medewerkers die deze kinderen zo liefdevol hebben bijgestaan afgelopen maanden. Voor u die het nog niet wist, deze zomer heeft OBB 6 kinderen onder haar hoede gekregen die doodziek, zwaar verwaarloosd en getraumatiseerd werden gevonden langs de rand van een vuilstortplek.

Er volgde weken van nachtmerries, medicatie, traumabehandelingen. En nog maken zij maar kleine babystapjes vooruit. Maar lichamelijk zijn ze er weer aardig bovenop, en heel langzaam krijgen zij het vertrouwen in mensen weer terug.

De picknick wordt een Kerstpicknick, begin december. Hoewel de kinderen niet herkenbaar op de foto mogen, heeft Eureka Olivier, fieldmanager van Operation Bobbi Bear  beloofd ons toch foto’s toe te sturen waarop wij kunnen zien dat de kinderen genieten.

Het is hen van harte gegund! En in Zuid-Afrika is het zomer met kerstmis, dus de Kerstpicknick klinkt voor ons misschien wat gek, maar is best gebruikelijk in de omgeving van Durban.

Alle donateurs nogmaals héél erg bedankt, en volg ons op deze website of op Facebook (@foodforbobbibear). U blijft dan op de hoogte van onze acties, en ziet over enkele weken de foto’s van de kerstpicknick verschijnen.

Bobbi Bear Christmas

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close