Hoera, Bestuursverjonging!

Wij zijn blij en dankbaar sinds gisteravond een jonge dame aan ons bestuur te hebben mogen toevoegen.  Behalve een enorme verjonging van het bestuur, betekent dit ook een verrijking van kennis bij Stichting Bobbi Bear Nederland.  Deze dame heeft namelijk niet alleen haar Bachelor Psychologie, maar ook nog eens een Master in International Development Studies!  Wij stellen daarom ook met enige trots aan u voor:

Lisa Kappetijn

mde

Lisa is geboren op 11 januari 1993, en heeft nu al een indrukwekkend CV.  Zo is zij 9 maanden PA geweest voor een 2e kamerlid, en werkt zij momenteel als vrijlliger bij Plan Nederland. Daarnaast is zij trainee voor Unitar.

Wij leerde Lisa kennen op de Partindag dit jaar, waar zij als vrijwilliger stond bij de stand van Oneworld.  Deze veelzijdige dame is ook nog eens actief lid van de VVD.  Haar missie in de politiek is om mee te werken aan een verbeterde vorm van ontwikkelingshulp vanuit Europa. Kijk, dat hebben wij nodig!

Welkom Lisa! Wij zijn nu al blij met jouw inbreng!

 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close