Vandaag uit! Een zomer in Italië, Marjolein Westerterp & Rik Felderhof

Marjolein Westerterp is journalist en uitgever van het blad “Oog voor Afrika”. In het meest recente nummer van dit blad heeft zij Bobbi Bear Nederland uitgelicht. Samen met nog een aantal goede doelen werden wij daar in het kader van de 100ste geboortedag van Nelson Mandela voorgesteld aan de lezers van Oog voor Afrika. En daar waren wij natuurlijk heel blij mee!

Marjolein volgt onze stichting al een tijdje, en dat waarderen wij zeer!  Fans als Marjolein inspireren met hun passie, en zorgen ervoor dat wij als stichting de moed er in houden, ook als het even wat minder gaat.

Vandaag is het feest voor Marjolein en Rik! Want het boek “Een zomer in Italië” is vandaag uitgekomen. Marjolein begeleidt Rik op zijn reis door Italië en schrijft zijn ervaringen aangevuld met wat persoonlijke anekdotes op in dit boek. En over Rik kom je niet zomaar iets te weten, dan moet je echt wel wat in huis hebben!  Beiden hebben een passie voor Afrika en zijn daar een groot deel van het jaar. Wellicht heeft dat ook een rol gespeeld de klik tussen hun.

U kunt het boek via deze link bij Youbedo.com bestellen en zonder dat u meer betaalt steunt u ons prachtig nieuwe project waarin wij via met Youbedo proberen 100 sexueel misbruikte kinderen bij Operation Bobbi  Bear een stem te geven! Dat doen wij door 100 speciaal daarvoor gemaakte Bobbi Bear’s voor hen te bekostigen. Deze beer is helpt de getraumatiseerde kinderen om snel aan de hulpverlening te laten weten wat er precies is gebeurd, zodat tijdige toediening van medicatie tegen HIV/Aids kan worden toegediend. En ook later in de rechtzaak speelt de beer een grote rol, als gedeeltelijke verklaring van het kind bij de rechtbank. Meer weten? Kijk dan dit filmpje op ons Youtubekanaal waar Bobbi Bear supporter Carla Regina een inteview afneemt bij Eureka Olivier van Operation Bobbi Bear

Marjolein en Rik, van harte gefeliciteerd namens Stichting Bobbi Bear Nederland wens ik jullie geweldig veel succes met dit mooie product. Ik heb hem al besteld!

zomer_in_italie_rik_felderhof

logo Youbedo

Bestel hier “Een zomer in Italië”  en geef een Bobbi Bear kind een stem!

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close