Herfstmarkt Ermelo

Aankomende zaterdag staat de Bobbi Bear Webshop op de Herfstmarkt in Ermelo. Alle geld gaat naar Operation Bobbi Bear in Zuid Afrika, die sexueel misbruikte kinderen in de provincie Kwazulu Natal redt, voorziet van medicatie, opvangt en hen begeleid gedurende de rechtzaak. Over het trauma praten is vreselijk voor de kinderen, maar met de bijzondere Bobbi Bear lukt het iedere keer toch weer. De beer is tevens onderdeel van de verklaring van het kind in de rechtbank.

Zaterdag bieden wij onze laatste spulletjes aan voor resp 5 euro of 10 euro. Alle centjes gaan rechtstreeks vanuit onze stichting naar Operation Bobbi Bear in Zuid Afrika. Helpt u ons mee? Wij nemen onder meer onderstaande spullen mee:

Komt u sowieso gezellig even langs?

Tot dan!

Warme groet,

Brigitte Wendelgelst

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close