Dreigende sluiting Operation Bobbi Bear

Het doet mij pijn om onderstaande noodoproep van Operation Bobbi Bear te moeten lezen. Sluiting van het veilige reddingscentrum van Operation Bobbi Bear in Amanzimtoti, KwaZulu-Natal dreigt, indien er niet op kort termijn hulp komt. Dit centrum is ongeveer 10 jaar geleden tot stand gekomen door een Nederlandse Crowdfunding en is een fantastisch veilige plek voor de zeer kwetsbare doelgroep van Operation Bobbi Bear: sexueel misbruikte kinderen, kinderen die zijn verlaten door hun ouders, of zwaar verwaarloosd, en weeskinderen.

ALS OPERATION BOBBI BEAR HAAR DEUREN MOET SLUITEN BETEKENT DIT:
* dat 300 kwetsbare jonge kinderen per jaar in hun onveilige situatie moeten blijven, omdat Operation Bobbi Bear hen niet meer kan opvangen. Ook zullen deze kinderen GEEN tijdige medicatie kunnen krijgen die de kans op besmetting met HIV/AIDS doet verminderen
*dat 200 kwetsbare, vaak dakloze jonge kinderen per jaar die door Operation Bobbi Bear worden gevolgd en begeleid niet meer op deze steun kunnen rekenen.

WAT U KUNT DOEN:
* LEES BOVENSTAANDE OPROEP VAN Eureka Olivier, financiel- en fieldmanager van Operation Bobbi Bear en stort uw bijdrage rechtstreeks op het hierin vernoemde rekeningnummer van Operation Bobbi Bear in Zuid Afrika

* Stort uw bijdrage op de rekening van Stichting Bobbi Bear Nederland in Ermelo: Triodos Bank: NL 55 TRIO 0379. 2880.60Overweeg een maandelijkse bijdrage van minimaal € 10,= per maand. In Zuid Afrika is onze euro veel meer waard!

* Doe heel gemakkelijk een donatie via IDEAL via onze doorlopende doneeractie: https://www.doneeractie.nl/food-for-bobbi-bear/-15892

WILT U LIEVER GEEN GELD OVERMAKEN MAAR TOCH HELPEN! GRAAG!!
* Misschien was u toch al van plan een boek voor u zelf, uw studie, of als kadootje. Doe dit dan via Youbedo.com. Daar kunt u namelijk in het betaalproces kiezen voor een Goed Doel, waar dan 12% van uw aankoopbedrag naar toe wordt overgemaakt. Kiest u hier voor “Bobbi Bear Nederland”. Zie ook: https://www.youbedo.com/…/bobbi-bear-nederland-geef-100-sek…

* Koop één van de producten met een logo van Operation Bobbi Bear in de Bobbi Bear Webshop. Bij iedere aankoop gaat er ongeveer € 4,= naar Operation Bobbi Bear.
Zie: https://shop.spreadshirt.nl/bobbi-bear-webshop/

*Heeft u zelf een goed idee om inkomsten te genereren voor Operation Bobbi Bear? Stuur een mail naar foodfobobbibear@gmail.com.

HELP ONS: EVERY LITTLE BODY IS A SOMEBODY!!

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close