Breaking!! Bobbi Bear Nederland werkt nu samen met online bookstore Youbedo.com

cropped-stichting-bbn-logo.png
logo Youbedo

 

Wij zijn superblij u te kunnen vertellen dat wij mogen gaan samenwerken met Youbedo.com! Vanaf nu kunt u ons nóg simpeler steunen in ons streven om Operation Bobbi Bear te voorzien van de nodige middelen om hun fantastische werk te kunnen blijven doen.

Hoe dan?

Iedereen koopt op zijn tijd een (E)boek. Voor studie, voor je werk, als kadootje of lekker voor jezelf. De volgende keer dat u een boek koopt, doe dit dan bij Youbedo.com!  

Want dan gaat 12% van de aankoopprijs naar een Goed Doel, dat u zelf uitkiest.  Wij vragen u natuurlijk om dan te kiezen voor “ons”Goede Doel : Bobbi Bear Nederland. Tijdens het bestelproces krijgt u een groene button “Doneren” te zien. Vervolgens kunt u zoeken naar een Goed Doel, en typt dus “Bobbi Bear Nederland” in. Maar op dit moment zijn wij één van drie aanbevolen goede doelen, dus ziet u ons logo direct verschijnen!

Bobbi Bearhoofd rood

Waarom?

Omdat wij direct onze morele en financiële steun geven aan de “Rough Aunties” van Operation Bobbi Bear in Kwazulu Natal, Zuid Afrika. Al decennia lang werken de activisten Jackie Downs Branfield en Eureka Olivier en hun fantastisch team keihard, dag en nacht, voor de redding, opvang & begeleiding van het enorme aantal seksueel misbruikte kinderen in hun werkgebied. Ook zorgen zij voor tijdige medicatie en begeleiding van het kind gedurende de rechtzaak, die soms jarenlang duurt, De Bobbi Bear speelt hierin een grote rol, het maakt het vertellen van het afschuwelijke verhaal over wat de kinderen is overkomen iets eenvoudiger voor de kinderen. Onder begeleiding van een Child Security Officer wordt op de Bobbi Bear getekend en geschreven wat er met hen is gebeurd. De beer speelt vervolgens ook nog eens een belangrijke rol in de rechtzaak, zodat het kind het verhaal niet telkens opnieuw hoeft te vertellen.

Daarnaast heeft Operation Bobbi Bear een aantal op preventie en bewustwording gerichte projecten op scholen en in de communities. Vorig jaar nog won Operation Bobbi Bear een prijs om trots op te zijn: The World of Children Protection Award Child Advocacy! The World of Children’s Protection Award “Child Advocacy

Momenteel verkeert Operation Bobbi Bear financieel in zwaarder weer dan ooit. Altijd al was het als NGO ( een organisatie die leeft zonder overheidssteun of subsidie) moeilijk om het hoofd boven water te houden. Nu de politieke situatie, en dientengevolge ook de economische situatie, snel terugloopt hebben veel andere hulporganisaties die kinderen met andere problematiek hielpen, hun deuren moeten sluiten. Operation Bobbi Bear staat nog overeind, en vangt vanuit het door een Nederlandse Crowdfunding betaalde Child Rescue Center nu ieder kind in nood op dat aan hun deur klopt. En dat zijn er veel. Hun problematiek is divers: Verlaten, zwaar verwaarloosd, mishandelding of seksueel misbruik, al deze kinderen kunnen rekenen op de profesionele en onvoorwaardelijke steun van het team van Operation Bobbi Bear.  Dit betekent dus meer aanbod, maar zeker niet meer geld!

Niet Meer Wegkijken!

Daarnaast heeft Operation Bobbi Bear een aantal op preventie en bewustwording gerichte projecten op scholen en in de communities. Vorig jaar nog won Operation Bobbi Bear een prijs om trots op te zijn: The World of Children Protection Award Child Advocacy! The World of Children’s Protection Award “Child Advocacy

Momenteel verkeert Operation Bobbi Bear financieel in zwaarder weer dan ooit. Altijd was het als NGO ( een organisatie die leeft zonder overheidssteun of subsidie) moeilijk om het hoofd boven water te houden. Nu de politieke situatie, en dientengevolge ook de economische situatie, snel terugloopt hebben veel andere hulporganisaties die kinderen met andere problematiek hielpen, hun deuren moeten sluiten. Operation Bobbi Bear staat nog overeind, en vangt in het vanuit het door een Nederlandse Crowdfunding betaalde Child Rescue Center nu ieder kind op dat aan hun deur klopt. En dat zijn er veel, en hun problematiek is divers: Verlaten, zwaar verwaarloosd, mishandelding of seksueel misbruik, alle deze kinderen kunnen rekenen op de onvoorwaardelijke steun en liefde van het team van Operation Bobbi Bear.  Dit betekent dus meer aanbod, maar zeker niet meer geld!  Daarom dus!!

Wat gebeurt er met uw donatie?

Terechte vraag!! Op dit moment loopt er via Youbedo een bijzonder project waarbij geld wordt ingezameld om 100 “Bobbi Bear” kinderen een stem te geven. Dat kan door de drempel tot het vertellen van de aard van het seksueel misbruik te verlagen. Daar wordt de Bobbi Bear voor ingezet. Middels dit project willen wij geld voor 100 nieuwe Bobbi Bear’s  inzamelen. Omgerekend kost de Bobbi Bear ongeveer € 15,=

Nieuwsgierig? Klikt u nu vast op del ink naar het project:  Geef 100 seksueel misbruikte kinderen in Zuid Afrika een stem! 

In onderstaand filmpje vertelt Eureka Olivier het ingrijpende verhaal van de Bobbi Bear, zodat u goed duidelijk wordt hoe belangrijk de Bobbi Bear is! Eureka wordt geïnterviewd door een andere grote fan en ondersteuner va Operation Bobbi Bear: De Mezzosopraan Carla Regina.

Het geld dat er binnenkomt via Youbedo.com wordt maandelijks overgemaakt naar Stichting Bobbi Bear Nederland. Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Ermelo. U vindt alle gegevens op deze website. Zodra de donaties zijn opgelopen tot een bedrag van € 250,= sturen wij dit direct door naar de rekening van Operation Bobbi Bear.

Dus ga nu naar Youbedo.com, koop uw boek en kies voor Bobbi Bear Nederland als uw goede doel! Heel erg bedankt!

 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close