We zijn aan het verhuizen!

Lieve volgers van het werk van Operation Bobbi Bear!!

Op dit moment zijn wij druk bezig met onze verhuizing. Vanuit ons tijdelijke huisje op een Bungalowpark in Voorthuizen rijden wij dagelijks met onze klusspullen naar Ermelo alwaar wij onze klusarmen uit de mouwen steken!!  We zijn nog in de slopers- en schuurfase, en daar is het natuurlijk prachtig weer voor!   😉

Wij ontvangen de post al op ons nieuwe adres: Vijverweg 50, 3851 CM Ermelo

Ondanks alle drukte die hier bij komt kijken, zijn wij de komende weken present op een aantal zomermarkten op de Veluwe met een kraampje. Daar zullen wij spullen uit onze Bobbi Bear Webshop met een leuke korting aanbieden. En natuurlijk delen wij onze flyers uit. Ook de Bobbi Bears die zijn overgevlogen uit Zuid Afrika zullen ons vergezellen.  Wat doe die Bobbi Bear ook alweer? Kijkt u maar eens naar onderstaand filmpje. U vindt er meer filmpjes op ons Youtubekanaal “Food for Bobbi Bear”. Deze filmpjes zijn opgenomen door CarlaRegina, een mezzosopraan die ook een grote fan en supporter is van Operation Bobbi Bear!

Wij houden u op de hoogte, tot snel!!

Brigitte Wendelgelst & Stephan de Ruijter

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close