When a fridge is a miracle….

 


Heel regelmatig post Eureka Olivier een update over haar werk met de 6 kinderen die zij en haar collega’s hebben opgenomen en nu al bijna 4 weken lang verzorgen en ondersteunen. Zoals eerder gezegd werden deze kinderen gevonden aan de rand van een vuilnisbelt. Erg ziek, en zeer getraumatiseerd.

Iedere dag weer worden zij geconfronteerd met gedragingen van de kinderen die hun een glimp laten zien van wat zij allemaal hebben moeten ontberen. Zoals dit kindje, dat eigenlijk niet weg durft te gaan bij de ijskast, bang de het voedsel verdwijnt…. !

Operation Bobbi Bear ontvangt geen subsidies of iets dergelijks, en zijn compleet aangewezen op hulp van onze giften en die van anderen. Dat is de reden waarom wij van Stichting Bobbi Bear Nederland proberen om vanuit Nederland een structurele vorm van hulp voor Operation Bobbi Bear van de grond te laten komen. En dat kan best door van project naar project te gaan. Nu, op kort termijn, is er geld nodig om deze 6 jonge kinderen  verder te voorzien van de nodige psychische hulpverlening, kleding, voedsel, juridische hulp en natuurlijk alles wat een kind verder nodig heeft. Doet u mee?

Lees haar post hieronder en GEEF UW STEUN!!

Stichting Bobbi Bear Nederland

Triodos Bank: NL 55 TRIO 0379. 2880.60

 

one of the six rescued kids in front of fridge.jpg

“We agreed to help for two or three nights – I am sure we have said those same words many times before! Today is three weeks….the most challenging time in the life of Bobbi Bear…but we made it and we continue to see very small steps daily. I guess none of us ever realized just how huge this mountain was to climb; in fact I am sure it was Mount Everest! If we ever doubted our work or even questioned if we were making a difference, this period with a house full of children who are taking tiny little steps daily, has once again given us the will to carry on fighting for the broken little souls out there. No sleep, huge amounts of love and patience, silent tears on our own when a young child who would sit in front of a fridge at night just to make sure there is food in it, has realized he no longer needs to do that because he has learnt to trust us and he knows that we will make sure he never has to go to bed hungry again. He has let go of his nightly fridge surveillance and we are screaming with joy inside because another small step to healing. Bless this tiny little one, we are here and going nowhere, never again will you be hungry. Our community you are amazing and again I humbly thank you for the most amazing support in our work. We would never have achieved these tiny steps of healing without you.”

Eureka Olivier

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close