Bobbi Bear redt 6 kinderen vandaag. Wie kent dokters in Zuid Afrika, Durban surr.

Vandaag heeft Operation Bobbi Bear 6 kinderen gered van een soort van nederzetting op een vuilnisbelt. Zij waren er heel slecht aan toe. De kinderen zijn uiteraard niet verzekerd, en hebben medische hulp nodig. 1 kind is in het ziekenhuis opgenomen, maar voor de andere 5 is geen medische hulp op dit moment.  De kinderen werden in deze situatie aangetroffen en zijn er slecht aan toe.

Natuurlijk heeft Operation Bobbi Bear de autoriteiten op de hoogte gebracht, maar de kinderen zijn niet geregistreerd in Zuid Afrika, dus hebben nergens recht op. Ook heeft Operation Bobbi Bear heeft onvoldoende middelen om de kinderen te helpen.

Momenteel verblijven de kinderen onder de vleugels van Operation Bobbi Bear. Maar er zijn medicijnen en medische adviezen/hulp nodig. Heeft u een netwerk in Zuid Afrika, omgeving Amanzimtoti, Durban? Kijk dan eens wat u kunt doen.

Verder is elke donatie meer dan welkom. Zelf heb ik net namens de Stichting Bobbi Bear Nederland zojuist 300 euro met spoed overgemaakt.  U kunt dat ook doen, direct op onderstaande rekening of via de donatiepagina op deze website.

NL 55 TRIO 0379288060 tnv Stg Bobbi Bear NL

Of stort uw bijdrage via de doneeractie van de Stichting Bobbi Bear Nederland op Doneeractie.nl:  klik op deze link doneeractie noodhulp Operation Bobbi Bear . 

Gezien het spoedeisend karakter liever direct naar Operation Bobbi Bear.  Laat even weten als er iets onderweg is, dan kan ik dat vast doorgeven. U kunt ook via een mail naar foodforbobbibear@gmail.com een voorbeeld opvragen van hoe zo een overboeking moet aan Zuid-Afrika.

Kent u mensen met een netwerk in Zuid Afrika? Deel deze post dan met hun!

Alvast bedankt!

Brigitte Wendelgelst & Stephan de Ruijter

Stichting Bobbi Bear Nederland

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close