Stichting Bobbi Bear NL Op de Radio!!

Wat een enerverende dag gisteren! In de ochtend was ik voor de SBBN te gast bij het programma “Kunst Actueel” van Tsjimme de Haan bij Golfbreker Radio. In een warm maar knusse studio mocht ik lekker veel vertellen over de aankomende Benefiet voorstelling “Naked” van Carla Regina, de gepassioneerde Mezzosopraan/Theatermaker/pianiste die al jarenlang Operation Bobbi Bear ondersteunt. Zij komt jaarlijks in het centrum van Operation Bobbi Bear, en steunt Operation Bobbi Bear zo veel als zij kan. Voor meer info over Carla Regina: zie haar websites: klik hier voor haar website Carlaregina.com en hier voor haar Stichting VoiceActually.

Later die avond waren Anja Bakker van de locatie van de benefiet, De Mannenzaal in Amersfoort, Carla Regina en ogt LIVE te gast bij Radio programma “In the Spotlight” van Omroep EVA. Wij hebben 15 minuten lang van alles mogen vertellen over de aankomende benefietvoorstelling “Naked” van Carla Regina.

En het hoogtepunt van de avond was toch echt het ontzettend knappe optreden van Carla Regina. Hierin laat zij zien dat zij een topper is. Met alleen maar een microfoon die slechts geschikt is voor interviews, gaf zij bloedzuiver en vol passie een nummer uit haar geboortestreek ten gehore. Kijk onderstaande videoopname dus vooral even op het allerlaatste stukje vanaf 10.49 minuten!

 

Veel plezier alvast! En vergeet niet jouw ticket te reserveren via Eventbrite.com. Klik op

Klik eenvoudig op deze link  en de rest wijst zich vanzelf!

Tot ziens op 16 juni!!

Warme groet,

Stichting Bobbi Bear Nederland

 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close