Kaartverkoop voor Benefiet!

Lieve Volgers,

Het leven van de bestuursleden van de Stichting Bobbi Bear en van de mezzosoprane Carla Regina staan de komende 2 weken volledig in het teken van de aankomende benefietvoorstelling “Naked” op 16 juni a.s. in de Mannenzaal.

In onderstaand filmpje treft u een zeer persoonlijke oproep van Carla Regina om toch vooral naar het concert te komen. Klik hier om deze oproep te zien!

Ook wij van Stichting Bobbi Bear Nederland gaan helemaal “los” met de promotie van deze bijzondere theatermuziek voorstelling “Naked”. Zo hebben wij afgelopen weekend tijdens het Amersfoort Jazz Festival heel veel geflyerd. Er kwamen veel mooie gesprekken uit voort.  Nu maar hopen dat dit ook resulteert in concrete boekingen!

Carla Regina Naked definitief Benefiet

Weet u mensen die zich betrokken voelen bij Operation Bobbi Bear, en die het leuk vinden om ondersteuning aan OBB te geven in de vorm van een bijzonder avondje uit in het mooie Amersfoort, geef hen dan deze link naar Eventbrite.com door! Dan kunnen zij direct boeken en online betalen.deze link naar Eventbrite.com door! Dan kunnen zij direct boeken en online betalen.

Carla Regina en Stichting Bobbi Bear in de media.

Natuurlijk benaderen wij ook de lokale media om deze benefietvoorstelling te promoten. Zo staat vanaf woensdag 30 mei een interview met Brigitte Wendelgelst, voorzitter en oprichter van de Stichting Bobbi Bear Nederland en Anja Bakker, manager van de historisch Mannenzaal in de nieuwe editie van AmersfoortNu.

Diezelfde dag zijn Carla Regina, Anja Bakker en Brigitte Wendelgelst tussen 20.00 uur en 21.00 uur te gast in het programma “In the spotlight” op Radio omroep EVA. Wie weet lukt het om CarlaRegina dan live te horen!

Op woensdagmiddag 30 mei van 16-17.00 uur en op vrijdagmiddag van 17-18.00 uur is Brigitte Wendelgelst te gast in het radioprogramma “Kunst Actueel” op Golbrekerradio. En ook CarlaRegina zal haar motivatie voor dit concert dan nog eens telefonisch toelichten. Natuurlijk kunt u dan ook een voorproefje horen!

Weet u liefhebbers van Opera, Theater, muziek in het Algemeen? Kent u mensen die wellicht vanwege Operation Bobbi Bear naar deze bijzondere voorstelling willen gaan?

Schroom niet en geeft het hen, of ons door. Wij zijn gaarne bereid voor een toelichting, en kunnen altijd flyers bij u komen brengen, of die digitaal aan u toesturen. U kunt hem ook hier downloaden. Wij zijn te bereiken op 06-24589581 of per mail: foodforbobbibear@gmail.com

Hier wat foto’s voor u, zo ziet u waar wij het voor doen! Ennuh, kijk ook eens op ons Youtubekanaal Food for Bobbi Bear. Hier staan een aantal filmpjes die in het Bobbi Bear centrum zijn opgenomen dit jaar, door Carla Regina!

Wij wensen u nog een stralende dag!

Vriendelijke groet,

Stephan de Ruijter & Brigitte Wendelgelst

cropped-stichting-bbn-logo.png

 

 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close